Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729668993

Liga 729668993 Información oficial sobre el partido 729668993 en Hattrick

25.03.2024 00:00:00

FC Paysandu RS Alineación oficial del equipo 'FC Paysandu RS' en el partido 2 - 3 LINOSTEEL FB.C. Alineación oficial del equipo 'LINOSTEEL FB.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Paysandu RS Alineación oficial del equipo 'FC Paysandu RS' en el partido 1 - 1 LINOSTEEL FB.C. Alineación oficial del equipo 'LINOSTEEL FB.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,3 % 44,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Paysandu RS

Goles Goles

  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Albiges Rasslan va descol·locar totalment la defensa contrària i Kayo Baumgratz no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jandir Angelini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Paysandu.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 76 minuts, en Selmo Baez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Edenilson Emidio va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Selmo Baez de Paysandu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

LINOSTEEL FB.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Gelson Neves de LINOSTEEL després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Pedro Paulo Abreu marqués l'empat. Al minut 64 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Paulo Roberto Pimentel va anar a parar al cap de Carlos Jericó que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a LINOSTEEL el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Sérgio Mercadante va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Sérgio Mercadante va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El LINOSTEEL va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Andersão de Abreu Silva va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.