Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729662238

Liga 729662238 Información oficial sobre el partido 729662238 en Hattrick

29.04.2024 00:00:00

Criciúma FC Alineación oficial del equipo 'Criciúma FC' en el partido 0 - 3 Gül Baba Alineación oficial del equipo 'Gül Baba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Criciúma FC Alineación oficial del equipo 'Criciúma FC' en el partido 2 - 6 Gül Baba Alineación oficial del equipo 'Gül Baba' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Criciúma FC

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Iginio Di Piero hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el CFC va posar setge sobre la defensa central visitant però en Augustine Brefo no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): CFC enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Vincenzo Sabbatini va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Gastone Gabbiadini, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Baba, però Göktürk Kunt no va poder encertar el xut.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): CFC va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Iginio Di Piero va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Fabian Broethaler de CFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gül Baba

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Baba es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Antonio Gencarelli es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Göktürk Kunt va augmentar l'avantatge de Baba a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): El jugador Aris Charisis de Baba es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lluís Molgó després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Raul Manferdini va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Gencarelli.