Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729660778

Liga 729660778 Información oficial sobre el partido 729660778 en Hattrick

22.04.2024 00:00:00

Jr Moretti F C Alineación oficial del equipo 'Jr Moretti F C' en el partido 2 - 3 Westin FC Alineación oficial del equipo 'Westin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jr Moretti F C Alineación oficial del equipo 'Jr Moretti F C' en el partido 0 - 3 Westin FC Alineación oficial del equipo 'Westin FC' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jr Moretti F C

Goles Goles

  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Eemeli Myllärinen de Moretti va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Moretti van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Dennis Hiegemann en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Manuel Wietersheim de Moretti va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Manuel Wietersheim va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Moretti van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Fakhri Mahbouli des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dennis Hiegemann de Moretti es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Wietersheim de Moretti es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Westin FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què John Python es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a Westin l'avantatge per 0 - 2. Giuliano Fabiani en va ser l'anotador.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Matti Ulander va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a John Python, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Remigiusz Fisz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Pedro Madoz de Westin, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Christoph Radetzky després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gaël Lachaud va poder desviar-lo a córner.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mousa Abd El Metaal va marxar de Fakhri Mahbouli en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Westin van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Travis Rodriguez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christoph Radetzky de Westin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.