Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729657086

Liga 729657086 Información oficial sobre el partido 729657086 en Hattrick

29.04.2024 00:00:00

Nippon Alineación oficial del equipo 'Nippon' en el partido 4 - 1 Cruz Patea Alineación oficial del equipo 'Cruz Patea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nippon Alineación oficial del equipo 'Nippon' en el partido 3 - 0 Cruz Patea Alineación oficial del equipo 'Cruz Patea' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nippon

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el Nippon va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Abdelqadir Waki, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Nippon prenia la batuta de l'encontre al minut 68, quan en Kadafi Alhadhur va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Nippon va aconseguir el 3 - 1 quan Anders Alexandersson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Kjell-Inge Kullenbratt va augmentar l'avantatge de Nippon a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Nippon va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aroldo Borca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Després de 9 minuts, Anders Alexandersson va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Nippon Leontīns Andersons quasi marca al minut 21 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Anders Alexandersson l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 29 minuts, en Aroldo Borca no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Nippon va posar setge sobre la defensa central visitant però en Kjell-Inge Kullenbratt no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Leontīns Andersons va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kadafi Alhadhur de Nippon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cruz Patea

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Patea sabia com jugar al contraatac, i al minut 6, Mike Danter va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Patea va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Micênio Canêjo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Patea va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Samuel Carlos Inhangapi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Finn Soepboer de Patea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.