Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729654738

Liga 729654738 Información oficial sobre el partido 729654738 en Hattrick

06.05.2024 00:00:00

Leões Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Leões Futebol Clube' en el partido 1 - 6 Eu não sou de Erechim Alineación oficial del equipo 'Eu não sou de Erechim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Leões Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Leões Futebol Clube' en el partido 1 - 4 Eu não sou de Erechim Alineación oficial del equipo 'Eu não sou de Erechim' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leões Futebol Clube

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Sérgio Antônio Gago va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Leões va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Josef Vaatstra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Eu não sou de Erechim

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Paulo Rui Moreira de Eu não sou va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 137 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 50 en Manthos Chorafas va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Gianvito Capra podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Low Chuan Min va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Manthos Chorafas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gianvito Capra va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 4 al minut 86.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Juan Carlos Obregón va augmentar l'avantatge de Eu não sou a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Low Chuan Min de Eu não sou va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Eu não sou va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Flavio Sampirisi va desviar el xut final de Low Chuan Min després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Brayathan Lienlaf, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Brayathan Lienlaf quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Flavio Sampirisi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manthos Chorafas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.