Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729628718

Liga 729628718 Información oficial sobre el partido 729628718 en Hattrick

03.03.2024 23:30:00

Salamander's FC Alineación oficial del equipo 'Salamander's FC' en el partido 1 - 1 Monagas Sport Club (LMS Fc) Alineación oficial del equipo 'Monagas Sport Club (LMS Fc)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Salamander's FC Alineación oficial del equipo 'Salamander's FC' en el partido 2 - 1 Monagas Sport Club (LMS Fc) Alineación oficial del equipo 'Monagas Sport Club (LMS Fc)' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,6 % 5,3 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamander's FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 79 (Gol de falta): Una falta al minut 79 va proporcionar un lliure directe al Salamanders. Matthias Merchel va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Salamanders va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ali Matouk la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Giuseppe Bergamaschi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Feliks Karaganov va estar a punt d'empatar per a Salamanders quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lloyd McDonald va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Hans Prenzel de Salamanders va intentar batre la porteria rival al minut 77 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerd Van Mieghem.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Olimpio de Almeida de Salamanders amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Monagas Sport Club (LMS Fc)

Goles Goles

  • 116 Minuto 1 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 1 minuts quan Roman Lipowicz va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jan-Hein Nieuwenhuis, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jan-Hein Nieuwenhuis de LMS Fc va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Artur Ganja que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.