Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729628406

Liga 729628406 Información oficial sobre el partido 729628406 en Hattrick

14.04.2024 23:30:00

NEPTUNO A.S.C. Alineación oficial del equipo 'NEPTUNO A.S.C.' en el partido 6 - 2 New Era FC. Alineación oficial del equipo 'New Era FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
NEPTUNO A.S.C. Alineación oficial del equipo 'NEPTUNO A.S.C.' en el partido 9 - 0 New Era FC. Alineación oficial del equipo 'New Era FC.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEPTUNO A.S.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Després de 25 minuts de partit, Romeo Vijfschaft igualava per NEPTUNO en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): NEPTUNO s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Jules Blonk per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Anssi Petrell va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alex Betancourt es va introduir dins la defensa central al minut 57, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): NEPTUNO va augmentar la diferència quan Romeo Vijfschaft no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Romeo Vijfschaft va incrementar l'avantatge de NEPTUNO amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Daniele Scaletta va estar a punt de marcar al minut 24 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Alessandro Mini, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anssi Petrell de NEPTUNO es va guanyar la targeta groga merescudament.

New Era FC.

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Elson Priftuli la va rematar Elías Izaguirre amb una magnífica volea que va fer pujar per a NEFC el 0 - 1.
  • 150 Minuto 68 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Ciprian Codaţ de NEFC va reduir diferències a 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Mweshi Choongo no va ser aprofitada per en Elías Izaguirre que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.