Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729611411

Liga 729611411 Información oficial sobre el partido 729611411 en Hattrick

03.03.2024 23:00:00

EDMONTON BLACK STARS Alineación oficial del equipo 'EDMONTON BLACK STARS' en el partido 9 - 1 7 Past De Gea Alineación oficial del equipo '7 Past De Gea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
EDMONTON BLACK STARS Alineación oficial del equipo 'EDMONTON BLACK STARS' en el partido 7 - 0 7 Past De Gea Alineación oficial del equipo '7 Past De Gea' en el partido
Tiene suerte 7.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EDMONTON BLACK STARS

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 15, Nicola Brighenti va pentinar un córner cap al segon pal que Mick Jinigudira va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Nicola Brighenti va incrementar l'avantatge de YEG.STARS amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de YEG.STARS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicola Brighenti va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de YEG.STARS a 4 - 0. Jens Aspaas va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Dzierżysław Licznerski va augmentar l'avantatge de YEG.STARS a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): YEG.STARS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Borislav Kachakov va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Borislav Kachakov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Nicola Brighenti de YEG.STARS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 0.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a YEG.STARS i així augmentar el marcador a 9 - 0 als 73 minuts de joc. Mentre en Blagoje Vuksanović el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Nicola Brighenti, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Nicola Brighenti es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Viktor Shushunov.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Janne Viuhkola de YEG.STARS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

7 Past De Gea

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Joseph Asham va anar directament als peus de Jean-Louis Rouillard que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 9 - 1.