Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729611039

Liga 729611039 Información oficial sobre el partido 729611039 en Hattrick

07.04.2024 23:00:00

Sensación y magia del balón Alineación oficial del equipo 'Sensación y magia del balón' en el partido 2 - 4 Niagara United Alineación oficial del equipo 'Niagara United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sensación y magia del balón Alineación oficial del equipo 'Sensación y magia del balón' en el partido 0 - 1 Niagara United Alineación oficial del equipo 'Niagara United' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sensación y magia del balón

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): El Sensación era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Stuart Madigan va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Marko Aro va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sensación i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Mauricio Sánchez hauria d'haver estat gol al minut 90 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sydney Moss de Sensación es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 91 (Tarjeta roja directa): Al minut 91 en Jaroslav Nekoranec va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Niagara United

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Niagara es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Zsombor Molnár es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Ruslan Gavronskiy va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 33.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Niagara. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Karol Mysiorski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91, Byron Niles-Ingram va augmentar l'avantatge de Niagara a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Ruslan Gavronskiy quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Allan Underbarrow, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Byron Niles-Ingram va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Niagara va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Rasmus Göransson va quedar-se sol davant el porter Allan Underbarrow, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ruslan Gavronskiy que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.