Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729608866

Liga 729608866 Información oficial sobre el partido 729608866 en Hattrick

21.04.2024 23:00:00

Palestine de Mtl Alineación oficial del equipo 'Palestine de Mtl' en el partido 5 - 2 Barykad Alineación oficial del equipo 'Barykad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Palestine de Mtl Alineación oficial del equipo 'Palestine de Mtl' en el partido 3 - 2 Barykad Alineación oficial del equipo 'Barykad' en el partido
Tiene suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,7 % 22,8 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palestine de Mtl

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Eduardo Perez va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Alex Virtuani va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Pal posava el marcador 1 a 0.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Pal va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 49 Eduardo Perez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pal a 3 - 1. Alex Virtuani va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pal va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Logan Arbuckle progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dudu Baruch, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ismael Fontaine va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Pal ho intentava per la dreta per mitjà de Mike Vaerten, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Diego Giustat va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alex Virtuani de Pal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Barykad

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Bary va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Esa Kangasaho, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 77 del partit, anotant el 5 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Markus Sellinger.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Shoor Manjarekar va ser clau en la jugada d'atac de Bary al minut 44, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gianni Houtkooper, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Aditya Bose va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.