Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729608595

Liga 729608595 Información oficial sobre el partido 729608595 en Hattrick

12.05.2024 23:00:00

Lokomotiv des Prairies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv des Prairies' en el partido 4 - 2 Toronto Liberty FC Alineación oficial del equipo 'Toronto Liberty FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lokomotiv des Prairies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv des Prairies' en el partido 3 - 4 Toronto Liberty FC Alineación oficial del equipo 'Toronto Liberty FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,6 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv des Prairies

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Sławomir Sad va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Lazzaro Parton, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Lokomotiv es posava per davant!
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ludvík Walter sempre és una garantia. Al minut 29, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Sławomir Sad marcar el 3 - 1 per al Lokomotiv.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Barreña Irun va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lokomotiv, Halis Miser, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Jérome Caron una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Hugues Faini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lokomotiv sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Barreña Irun, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Toronto Liberty FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Liberty es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Erfan Ahmadifar es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats de Liberty van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Kavian Roudsari va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Liberty va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Naeim Ghanbarpour.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Gábor Novák va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en László Hergott.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Gábor Novák va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kavian Roudsari de Liberty va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.