Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729608196

Liga 729608196 Información oficial sobre el partido 729608196 en Hattrick

28.04.2024 23:00:00

Metrotown Alineación oficial del equipo 'Metrotown' en el partido 3 - 0 Grohe United Int. Alineación oficial del equipo 'Grohe United Int.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Metrotown Alineación oficial del equipo 'Metrotown' en el partido 2 - 0 Grohe United Int. Alineación oficial del equipo 'Grohe United Int.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metrotown

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Levent Toroğlu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Metrotown es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Levent Toroğlu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Metrotown.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Metrotown va augmentar la diferència quan Vincent David no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gonzalo Risco va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Levent Toroğlu quasi dona a Metrotown l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Metrotown va estar a punt de marcar quan Evgeniy Rylin va fer una passada impressionant a Frank Valenzuela, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Arcanjo Santos Bento va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Gonzalo Risco quasi marca en una jugada assajada de córner que Pavel Hrček havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kole Gamble de Metrotown la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Grohe United Int.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Grohe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kenneth Rollan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Mustafa Kemal Kazan va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Grohe va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Thorkild Kjøller va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Thorkild Kjøller completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.