Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729599349

Liga 729599349 Información oficial sobre el partido 729599349 en Hattrick

28.04.2024 22:40:00

ZaZa FC Alineación oficial del equipo 'ZaZa FC' en el partido 2 - 3 Deportivo LatAme Alineación oficial del equipo 'Deportivo LatAme' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZaZa FC Alineación oficial del equipo 'ZaZa FC' en el partido 2 - 0 Deportivo LatAme Alineación oficial del equipo 'Deportivo LatAme' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZaZa FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ZaZa va ser Miquel Milan.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passava el minut 80 del matx, quan l'atent Michimalonco Esparza va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Michimalonco Esparza estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Miquel Milan, als 56 minuts, va fallar per ben poc.

Deportivo LatAme

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): El LatAme era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ivo Stuardo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de LatAme eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 9, Al Blackburn va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Al Blackburn va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, LatAme, al minut 80. El marcador va canviar a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): Al Blackburn va marxar per velocitat al minut 74 i va fer una passada de la mort a Loïck Étheve, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Loïck Étheve va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LatAme que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ivo Stuardo de LatAme la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.