Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729565967

Liga 729565967 Información oficial sobre el partido 729565967 en Hattrick

21.04.2024 22:40:00

Aston Virra 1991 Alineación oficial del equipo 'Aston Virra 1991' en el partido 2 - 1 Mereketengues Alineación oficial del equipo 'Mereketengues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aston Virra 1991 Alineación oficial del equipo 'Aston Virra 1991' en el partido 1 - 1 Mereketengues Alineación oficial del equipo 'Mereketengues' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,7 % 26,3 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Virra 1991

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Albin Cavada va treure un córner llarg cap al segon pal que en Miguel Saravia, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Cristiano Arend estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Cristián Monti va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Filiberto Düring va rematar alt.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en Pancracio Gálvez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aston.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cristiano Arend va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Blas Ormaechea de Aston va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mereketengues

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Lester Chiguay va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Mereketengues creava perill des de la dreta al minut 36, però en Juan Carlos Olivares, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alcides Wilchez desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ever Sologuren, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Alcides Wilchez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Mereketengues va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Carlos Olivares va desviar el xut final de Lester Chiguay després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Palau de Mereketengues amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.