Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729565966

Liga 729565966 Información oficial sobre el partido 729565966 en Hattrick

14.04.2024 22:40:00

Aston Virra 1991 Alineación oficial del equipo 'Aston Virra 1991' en el partido 2 - 3 AGUANTELOTA Alineación oficial del equipo 'AGUANTELOTA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aston Virra 1991 Alineación oficial del equipo 'Aston Virra 1991' en el partido 3 - 1 AGUANTELOTA Alineación oficial del equipo 'AGUANTELOTA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Virra 1991

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Aston, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Aroldo Tirnetta per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Aston va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ramón Galván, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Aroldo Tirnetta que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Aroldo Tirnetta va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 13, i va passar la pilota a Cristiano Arend, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Galván va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Macario Ayán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cristián Monti va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 73 minuts, en Ramón Galván no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Aroldo Tirnetta de Aston va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AGUANTELOTA

Goles Goles

  • 164 Minuto 11 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de AGUANTELOTA al minut 11. Raúl Paños va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 174 Minuto 52 (Gol de penalti): En Raúl Paños va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 52. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Nelson Quiero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 60, i va fer pujar el 1 - 3 per a AGUANTELOTA.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Juan Carlos Olivares va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan Manuel Rivas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): AGUANTELOTA va ser a punt de marcar al minut 76, quan el seu jugador Beto Tapia va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.