Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729565953

Liga 729565953 Información oficial sobre el partido 729565953 en Hattrick

31.03.2024 22:40:00

Aston Virra 1991 Alineación oficial del equipo 'Aston Virra 1991' en el partido 2 - 3 Universidad del Bio Bio Alineación oficial del equipo 'Universidad del Bio Bio ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aston Virra 1991 Alineación oficial del equipo 'Aston Virra 1991' en el partido 1 - 2 Universidad del Bio Bio Alineación oficial del equipo 'Universidad del Bio Bio ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,2 % 56,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Virra 1991

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Santos Altamirano, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Faustino Del Carmen Popelaire de Aston, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, Albin Cavada gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Aston ho intentava per la dreta per mitjà de Albin Cavada, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Aston per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 82, quan Filiberto Düring va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Miguel Saravia de Aston va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 85, però no va estar gaire encertat.
  • 205 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Albin Cavada era fer passades de llarga distància. Al minut 87 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Cristián Monti però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Ramón Galván de Aston va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Universidad del Bio Bio

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Pol Anatibia, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 36.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Fernando Mier va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Universidad i marcant el 2 - 2.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, el Universidad va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ricarte Tapia, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 21, en un 1 contra 1 amb el porter, però Juan Carlos Olivares va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jorge Leiva des de l'esquerra.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Manuel León va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Carlos Olivares va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ricarte Tapia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Javier Cuellar de Universidad va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.