Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729564793

Liga 729564793 Información oficial sobre el partido 729564793 en Hattrick

21.04.2024 22:40:00

KOLO-KOLO FC Alineación oficial del equipo 'KOLO-KOLO FC' en el partido 2 - 1 Tigres de Cajon Alineación oficial del equipo 'Tigres de Cajon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KOLO-KOLO FC Alineación oficial del equipo 'KOLO-KOLO FC' en el partido 2 - 0 Tigres de Cajon Alineación oficial del equipo 'Tigres de Cajon' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KOLO-KOLO FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Francesco Pantoja de KOLO-KOLO, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de KOLO-KOLO al minut 29, que va llançar ajustat al pal en Fernando Conca. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 75 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Fernando Conca estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, Fernando Conca gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Miguel Pareja.

Tigres de Cajon

Goles Goles

  • 106 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Perfecto Olivares sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 59 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Tigres van sortir al contraatac al minut 4, però Ramiro Javier Irigoyen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Anacleto Dietsch va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Perfecto Olivares va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Anacleto Dietsch quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramiro Javier Irigoyen de Tigres es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.