Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729541205

Liga 729541205 Información oficial sobre el partido 729541205 en Hattrick

31.03.2024 22:40:00

Social Rienenses Alineación oficial del equipo 'Social Rienenses' en el partido 3 - 3 Popa Boys CSD Alineación oficial del equipo 'Popa Boys CSD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Social Rienenses Alineación oficial del equipo 'Social Rienenses' en el partido 2 - 1 Popa Boys CSD Alineación oficial del equipo 'Popa Boys CSD' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,8 % 17,6 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Social Rienenses

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Rienenses va posar-se per davant 1 - 0 al minut 19, quan Saleh Khasawneh va llançar una pena màxima perfectament.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): En Saleh Khasawneh va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Randolf Pfab la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Randolf Pfab va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Maarten-Jan Lok va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Maarten-Jan Lok. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Randolf Pfab de Rienenses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Popa Boys CSD

Goles Goles

  • 190 Minuto 32 (Gol de falta): El Martín Soto va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Popa. 2-1.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Popa va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 65, quan Jacinto Matías, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 2.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Alberto Saurín-de la Torre que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Niels Kjeldgaard va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 12. En Martín Soto va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Modesto Cayún va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.