Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729535443

Liga 729535443 Información oficial sobre el partido 729535443 en Hattrick

14.04.2024 22:40:00

Valle escondido FC Alineación oficial del equipo 'Valle escondido FC' en el partido 4 - 5 RUNNERS INTRUSOS Alineación oficial del equipo 'RUNNERS INTRUSOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Valle escondido FC Alineación oficial del equipo 'Valle escondido FC' en el partido 4 - 4 RUNNERS INTRUSOS Alineación oficial del equipo 'RUNNERS INTRUSOS' en el partido
Tiene un resultado normal 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valle escondido FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Aiden Stainer s'emportà una gran ovació del públic local al minut 20, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Timo Noah Langermann, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del escondido se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 23.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): escondido va reduir el marcador al minut 84 a 3 - 4 quan Timo Noah Langermann va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jan Ciuchta, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 4 - 5 per a escondido.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Rodolfo Escales quasi marca en una jugada assajada de córner que Adelmo Gomez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Timo Noah Langermann hauria d'haver estat gol al minut 16 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Jan Ciuchta va estar a punt de marcar al minut 55 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

RUNNERS INTRUSOS

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de Runners Franz Larraeta va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 25. L'anotador per Runners va ser Cipriano Asseiceira, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 170 Minuto 51 (Gol de falta): Franz Larraeta va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 51. 2 - 3 per a Runners.
  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): El jugador Franz Larraeta de Runners es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dumitru-Nicolae Criste va ser l'anotador del 3 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mickaël Golliot de Runners va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.