Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729526862

Liga 729526862 Información oficial sobre el partido 729526862 en Hattrick

24.03.2024 22:40:00

Torres del Paine Alineación oficial del equipo 'Torres del Paine' en el partido 6 - 3 guardian fc. Alineación oficial del equipo 'guardian fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Torres del Paine Alineación oficial del equipo 'Torres del Paine' en el partido 8 - 0 guardian fc. Alineación oficial del equipo 'guardian fc.' en el partido
Tiene mala suerte 8.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torres del Paine

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Paine s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Daniel Hancăş per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Daniel Hancăş va augmentar l'avantatge de Paine a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Paine a 3 - 1. Mario Lacoste Rivero va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, Mario Chacaltana, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Paine es posava per davant!
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Paine va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mario Lacoste Rivero va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mario Chacaltana va aprofitar per marcar el 6 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mario Hechendorf de Paine va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Paine ho intentava per la dreta per mitjà de Mario Chacaltana, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

guardian fc.

Goles Goles

  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): guardian van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 38 quan Gilberto Mac Kenney sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 150 Minuto 62 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 62 a 3 - 2 gràcies al bon llançament de lliure directe de 辰也 (Tatsuya) 金城 (Kinjo), que va passar per sota les cames del porter local.
  • 160 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75 del partit, 辰也 (Tatsuya) 金城 (Kinjo) va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Angelo Rosanelli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Balázs Fábián ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En 辰也 (Tatsuya) 金城 (Kinjo) al minut 30 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.