Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729526858

Liga 729526858 Información oficial sobre el partido 729526858 en Hattrick

17.03.2024 22:40:00

MJ10 Alineación oficial del equipo 'MJ10' en el partido 1 - 2 guardian fc. Alineación oficial del equipo 'guardian fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MJ10 Alineación oficial del equipo 'MJ10' en el partido 4 - 0 guardian fc. Alineación oficial del equipo 'guardian fc.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MJ10

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tymon Szczepiński, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MJ10 se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 48 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Gianfilippo Manfrotto, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a guardian, però Ali Kemal Çekimli no va poder encertar el xut.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en Pedro Candia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MJ10.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): MJ10 va estar a punt de posar-se per davant al minut 87 però Tymon Szczepiński va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Kareem Haytham va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 89, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maxim Moşneagu.

guardian fc.

Goles Goles

  • 160 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74 del partit, 辰也 (Tatsuya) 金城 (Kinjo) va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 87, quan Ali Kemal Çekimli va posar els visitants guardian per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de guardian va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gilberto Mac Kenney va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alex Dusek de guardian amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.