Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729526851

Liga 729526851 Información oficial sobre el partido 729526851 en Hattrick

03.03.2024 22:40:00

Valentina Tereshkova Alineación oficial del equipo 'Valentina Tereshkova' en el partido 5 - 0 guardian fc. Alineación oficial del equipo 'guardian fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Valentina Tereshkova Alineación oficial del equipo 'Valentina Tereshkova' en el partido 6 - 0 guardian fc. Alineación oficial del equipo 'guardian fc.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valentina Tereshkova

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sébastian Mathieu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tereshkova se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Hugo Marcelo Dubra va incrementar l'avantatge de Tereshkova amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del guardian. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Peter Mantlik la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tereshkova es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 41.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Simon Jonas Hinrichs va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Tereshkova va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Peter Mantlik des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Peter Mantlik gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Ramón Soto Ruiz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Peter Mantlik. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Daniel Umaynot una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de José Ramón Soto Ruiz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Ramón Soto Ruiz al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Simon Jonas Hinrichs va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

guardian fc.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mamani Sola, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Alex Dusek va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ken Sierra de guardian va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.