Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729524744

Liga 729524744 Información oficial sobre el partido 729524744 en Hattrick

07.04.2024 22:40:00

Los wena waxos 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los wena waxos 2.0' en el partido 3 - 3 Los Viales Alineación oficial del equipo 'Los Viales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los wena waxos 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los wena waxos 2.0' en el partido 3 - 0 Los Viales Alineación oficial del equipo 'Los Viales' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los wena waxos 2.0

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Yesenio Buchanan de waxos va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, waxos aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Michelangelo Bernacca va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Sjoeke Despa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de waxos.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sjoeke Despa de waxos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Michelangelo Bernacca es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Michelangelo Bernacca va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Michelangelo Bernacca va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de waxos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Percy Rodbratt hauria d'haver estat gol al minut 77 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sjoeke Despa de waxos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Viales

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Viales prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Augusto Glingani.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Viales eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 69, Augusto Glingani va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 90 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Augusto Glingani.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Viales que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Modesto Garazatúa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Modesto Garazatúa, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 75 per Adrian Bădeliţă va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Viales quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Henryk Piesiak va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Adrian Bădeliţă de Viales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.