Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729509964

Liga 729509964 Información oficial sobre el partido 729509964 en Hattrick

21.04.2024 22:25:00

Delicatessanian Alineación oficial del equipo 'Delicatessanian' en el partido 4 - 0 Snipers Curaçao Alineación oficial del equipo 'Snipers Curaçao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Delicatessanian Alineación oficial del equipo 'Delicatessanian' en el partido 2 - 0 Snipers Curaçao Alineación oficial del equipo 'Snipers Curaçao' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delicatessanian

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Roly Sumter de Delica aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Laurenţiu Munteanu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Delica.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Delica va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ashar Faneyte des de dins de l'àrea.
  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): En Roly Sumter conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-0

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jorge Scoop! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giancarlo Kwidama va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Demir Mustafić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Roly Sumter una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Chamara Weerarathne va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andruw Seferina. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Scoop de Delica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Snipers Curaçao

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Cuco Vapor quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Snipers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cuco Vapor va sortir per sobre el travesser.
  • 209 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Quentin Slager va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Giancarlo Kwidama. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Prince Seferina va ser clau en la jugada d'atac de Snipers al minut 55, quan ell mateix va fer una passada brutal a Joseph Brahmann, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Snipers sortien al contraatac. La falta llançada per Cuco Vapor va sortir força alta sense massa perill.