Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729497905

Liga 729497905 Información oficial sobre el partido 729497905 en Hattrick

17.03.2024 22:00:00

los cark Alineación oficial del equipo 'los cark' en el partido 1 - 2 Los Guachilaris Alineación oficial del equipo 'Los Guachilaris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los cark Alineación oficial del equipo 'los cark' en el partido 2 - 1 Los Guachilaris Alineación oficial del equipo 'Los Guachilaris' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los cark

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 42, Cristian Monaco de cark empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Horacio Rivas va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tomás Agustín Bonavita hauria d'haver estat gol al minut 62 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Horacio Rivas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Los Guachilaris

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, Guachilaris es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rafael Corozo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Houtan Javan que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Rafael Corozo va marxar per velocitat al minut 26 i va fer una passada de la mort a Reza Hasheminasab, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roger Iozzi després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Claudio De Carlo va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Guachilaris a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lucjan Moraczyński va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): José Luis Fonseca, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Guachilaris va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Bagur de Guachilaris amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.