Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729488021

Liga 729488021 Información oficial sobre el partido 729488021 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

Scaramusso Alineación oficial del equipo 'Scaramusso ' en el partido 0 - 7 Quid Spectas FC Alineación oficial del equipo 'Quid Spectas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Scaramusso Alineación oficial del equipo 'Scaramusso ' en el partido 0 - 6 Quid Spectas FC Alineación oficial del equipo 'Quid Spectas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scaramusso

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio Joaquín Cazaux de Scaramusso es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adriano Rivas.

Quid Spectas FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Laurits Vendelbo quedar desmarcat i marcar per a Spectas al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Giorgio Ius va augmentar l'avantatge de Spectas a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Ghiţă Putregai va aprofitar un error defensiu al minut 32, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Spectas.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, Laurits Vendelbo va pentinar un córner cap al segon pal que Orlando Briones va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, Spectas va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vlado Vivoda.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Laurits Vendelbo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Ugo Blein va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Orlando Briones quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Spectas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alejandro Anconetani va desviar el xut final de Ugo Blein després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Cosimo Inverardi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 54 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Spectas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Giancarlo Palmiotto es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.