Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729478156

Liga 729478156 Información oficial sobre el partido 729478156 en Hattrick

21.04.2024 22:00:00

Cartel de Sargento Alineación oficial del equipo 'Cartel de Sargento' en el partido 3 - 2 Techno Team 04 Alineación oficial del equipo 'Techno Team 04' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cartel de Sargento Alineación oficial del equipo 'Cartel de Sargento' en el partido 2 - 1 Techno Team 04 Alineación oficial del equipo 'Techno Team 04' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartel de Sargento

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El contraatac de Sargento va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Maximiliano Graciani va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 110 Minuto 44 (Gol de falta): Maximiliano Graciani va aconseguir l'empat per a Sargento mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Sargento va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Osmar Rovira, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Lucio D'Biaggi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Sargento van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de Roman Kokunov des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sargento va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Maximiliano Graciani, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Esteban Escobar de Sargento va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Techno Team 04

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Techno prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ramón Horacio Poumé.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rubén Guidi va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ramón Horacio Poumé després de 25 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eduardo Alberto Schiava va poder desviar-lo a córner.
  • 219 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Techno va estar a punt d'arribar en un córner. En Nicolás Emanuel Docabo va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Juan Manuel Hinostroza al minut 56 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Ramón Horacio Poumé va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Techno va tenir l'empat a l'abast de la mà quan José María Salaverri es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.