Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729478144

Liga 729478144 Información oficial sobre el partido 729478144 en Hattrick

31.03.2024 22:00:00

Cartel de Sargento Alineación oficial del equipo 'Cartel de Sargento' en el partido 2 - 2 babaspor2 Alineación oficial del equipo 'babaspor2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cartel de Sargento Alineación oficial del equipo 'Cartel de Sargento' en el partido 3 - 1 babaspor2 Alineación oficial del equipo 'babaspor2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartel de Sargento

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Oscar Alfredo Calarza de Sargento, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 del partit, el jugador Teofilo Robin de Sargento va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Teofilo Robin del Sargento ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 289 Minuto 57 (Ocasión evento especial): Oscar Alfredo Calarza va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 57, però no s'esperava que en Lautaro Chaulet, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Lucio D'Biaggi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sargento se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Maximiliano Graciani va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sargento.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Sargento va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Teofilo Robin en un 1 contra 1 amb el porter Jerónimo Kroler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sargento va ser a punt de marcar al minut 89, quan el seu jugador Oscar Alfredo Calarza va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Máximo Niedaszkowski de Sargento amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

babaspor2

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Franco Daniel Schultmaister va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 29.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Massimiliano Arnesi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Saturnino Alberto Rodríguez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): babaspor2 van sortir al contraatac al minut 79, però Cyprien Barge va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Marcelo Bellotti de babaspor2 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimiliano Arnesi de babaspor2 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.