Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729476150

Liga 729476150 Información oficial sobre el partido 729476150 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

El Aston Beer Fc Alineación oficial del equipo 'El Aston Beer Fc' en el partido 4 - 0 La Venganza del VAM Alineación oficial del equipo 'La Venganza del VAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
El Aston Beer Fc Alineación oficial del equipo 'El Aston Beer Fc' en el partido 6 - 1 La Venganza del VAM Alineación oficial del equipo 'La Venganza del VAM' en el partido
Tiene mala suerte 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Aston Beer Fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El Birrero, atacant per l'esquerra al minut 23, va aprofitar el magnífic llançament de Nikos Vouzounerakis per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Venganza. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Chuck Lauron la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del El Birrero es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 30.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del El Birrero van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marian Tomoiu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El Birrero va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tirdad Ghoreyshi va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de César Luis Bocchio al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Heinfried Pickl va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a El Birrero va estar a punt d'arribar en un córner. En Heinfried Pickl va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Emile Hans gairebé va marcar per a El Birrero des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

La Venganza del VAM

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 剛志 (Takeshi) 桑田 (Kuwata) de Venganza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.