Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729469311

Liga 729469311 Información oficial sobre el partido 729469311 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

El Loro de Salto Alineación oficial del equipo 'El Loro de Salto' en el partido 4 - 0 claypole juniors Alineación oficial del equipo 'claypole juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
El Loro de Salto Alineación oficial del equipo 'El Loro de Salto' en el partido 8 - 0 claypole juniors Alineación oficial del equipo 'claypole juniors' en el partido
Es un cenizo 7.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Loro de Salto

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dionisio Llorens, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Salto se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 48.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Dionisio Llorens va incrementar l'avantatge de Salto amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dionisio Llorens, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Salto.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Salto pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicolás Loyola va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Winfried Gesell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Salto se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Al minut 20, Salto va disposar d'un penal a favor, però el xut de Francesc Villaflor va ser aturat per Scipio Favia.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Al minut 22, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Nicolás Loyola es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolás Loyola de Salto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

claypole juniors

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Julián Dalmasso estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Peter-Thilo Lödige, als 77 minuts, va fallar per ben poc.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 80, un contraatac del claypole no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Santos Omar Germi perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.