Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729466117

Liga 729466117 Información oficial sobre el partido 729466117 en Hattrick

21.04.2024 22:00:00

Mandaremos Alineación oficial del equipo 'Mandaremos' en el partido 5 - 1 Gotama Rock Alineación oficial del equipo 'Gotama Rock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mandaremos Alineación oficial del equipo 'Mandaremos' en el partido 2 - 0 Gotama Rock Alineación oficial del equipo 'Gotama Rock' en el partido
Tiene bastante suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mandaremos

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, José Luis Amores va pentinar un córner cap al segon pal que Aldo Chemolli va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mandaremos contenien la respiració mentre en Aldo Chemolli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dima Boisier, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Mandaremos.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mandaremos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dima Boisier progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Hugo Granzella va augmentar l'avantatge de Mandaremos a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 13 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 13 podia haver acabat en gol, però Douglas Armando Barrado va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Luis Alberto Álvez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Gotama Rock

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Luis Andrés Tautuillo per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.