Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729456930

Liga 729456930 Información oficial sobre el partido 729456930 en Hattrick

14.04.2024 22:00:00

Club Deportivo Riachuelo Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Riachuelo' en el partido 0 - 4 Pony1984 FC Alineación oficial del equipo 'Pony1984 FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Riachuelo Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Riachuelo' en el partido 0 - 2 Pony1984 FC Alineación oficial del equipo 'Pony1984 FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Riachuelo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Deportivo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luigi Saitta, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Deportivo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alonso Sara, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 210 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Nello Curti tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Pony1984 FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Christian Linneberg va posar els visitants Pony1984 per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, Pony1984 va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Elio Diodato, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Elio Diodato estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Bautista Leyendeker va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 70.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Pony1984 per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 72. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Dimo Tomov. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Pony1984 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marlon Misetich va desviar el xut final de Christian Linneberg després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Marlon Misetich, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dimo Tomov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Marlon Misetich va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Elio Diodato, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Thierry Murail, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Thierry Murail va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.