Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729449721

Liga 729449721 Información oficial sobre el partido 729449721 en Hattrick

12.05.2024 22:00:00

Argentina jr Alineación oficial del equipo 'Argentina jr' en el partido 4 - 0 Cuervos Bielsistas Alineación oficial del equipo 'Cuervos Bielsistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Argentina jr Alineación oficial del equipo 'Argentina jr' en el partido 5 - 0 Cuervos Bielsistas Alineación oficial del equipo 'Cuervos Bielsistas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argentina jr

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Kostadin Tošović, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Argentina va aconseguir el 2 - 0 quan Gernot Husistein va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 135 Minuto 59 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Rolv Tveite va demostrar la seva experiència quan al minut 59 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 0. És un murri!
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Argentina a 4 - 0. Archie Martin va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Archie Martin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Argentina va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nicola Stellari en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Nahuel Bazzana, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hernán Arriola va rematar alt.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Rolv Tveite una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Rafael Nahuel Bazzana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Liam Grieve, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Archie Martin de Argentina gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Kostadin Tošović gairebé va marcar per a Argentina des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Cuervos Bielsistas

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Rafael Nahuel Bazzana marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Matildo Cuneo que va xutar a fora per molt poc.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Héctor Fogaza va superar els defenses rivals per velocitat al minut 74 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matildo Cuneo de Bielsistas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Matildo Cuneo va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Álvaro Francesco Bilello.