Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729449187

Liga 729449187 Información oficial sobre el partido 729449187 en Hattrick

24.03.2024 22:00:00

tengo ese riki Alineación oficial del equipo 'tengo ese riki' en el partido 1 - 3 Def.Parque Alberti Alineación oficial del equipo 'Def.Parque Alberti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tengo ese riki Alineación oficial del equipo 'tengo ese riki' en el partido 3 - 1 Def.Parque Alberti Alineación oficial del equipo 'Def.Parque Alberti' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tengo ese riki

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El ese riki no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jonatán 'Whisky' Bennet es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En 瑞樹 (Mizuki) 和田 (Wada) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cirilo 'Tirano' Cavilla va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): ese riki va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bruno Costa Pedro en un 1 contra 1 amb el porter Lee Carradine, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Bruno Costa Pedro va entorpir al marcador d'en Exequiel Alberto Sicardi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 289 Minuto 80 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Cirilo 'Tirano' Cavilla va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Elias Karppinen el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hipólito 'Yarará' Zunino de ese riki la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bruno Costa Pedro de ese riki va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Def.Parque Alberti

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Goulven Deléria de Def.Parque va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Goulven Deléria va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Ramiro Julián Zelaya va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Goulven Deléria es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.