Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729448360

Liga 729448360 Información oficial sobre el partido 729448360 en Hattrick

14.04.2024 22:00:00

Tito. F.C. Alineación oficial del equipo 'Tito.  F.C.' en el partido 2 - 2 Jolla F. C. Alineación oficial del equipo 'Jolla F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tito. F.C. Alineación oficial del equipo 'Tito.  F.C.' en el partido 1 - 2 Jolla F. C. Alineación oficial del equipo 'Jolla F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,7 % 64,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tito. F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Tito. sabia com jugar al contraatac, i al minut 27, Anselmo Landoni va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Alberto Lorenzón va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Tito..

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Cederic M'Poku va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tito..
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tito. Alberto Lorenzón quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Anselmo Landoni l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Jolla F. C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Jolla sempre confia amb les genialitats d'en Marcel Clovis; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 85 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Zacharias Hofmayer marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sebastián Andrés Manso va fer una jugada per la banda esquerra, però Henry Tapia va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sebastián Andrés Manso sol davant la porteria al minut 56, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, un refús desafortunat de Henry Tapia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gonzalo Daniel Sanchez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcel Clovis de Jolla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcel Clovis de Jolla va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".