Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729448202

Liga 729448202 Información oficial sobre el partido 729448202 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

Fuerte al Medio Alineación oficial del equipo 'Fuerte al Medio' en el partido 3 - 1 No Manzana F.C. Alineación oficial del equipo 'No Manzana F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fuerte al Medio Alineación oficial del equipo 'Fuerte al Medio' en el partido 4 - 1 No Manzana F.C. Alineación oficial del equipo 'No Manzana F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuerte al Medio

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 del partit, el jugador Ladislao Aristegui de Aurinegros va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Iryskulbek Arinbayev va donar a Aurinegros un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Als 90 minuts de joc, els nois de Aurinegros van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ladislao Aristegui augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49, Baha Benhima arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Aurinegros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Achilles Ferry en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Toth, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

No Manzana F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Nolan Vermeulen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Víctor Mercader va enviar un xut des de 40 metres al minut 39, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Deniz Özverdi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Johan Reyes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Johan Reyes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Emre Adniye va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mihai-Radu Călin.