Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729444590

Liga 729444590 Información oficial sobre el partido 729444590 en Hattrick

17.03.2024 22:00:00

CUCA JUNIORS DE ANDINO Alineación oficial del equipo 'CUCA JUNIORS DE ANDINO' en el partido 1 - 1 Canayas RC FC Alineación oficial del equipo 'Canayas RC FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CUCA JUNIORS DE ANDINO Alineación oficial del equipo 'CUCA JUNIORS DE ANDINO' en el partido 1 - 1 Canayas RC FC Alineación oficial del equipo 'Canayas RC FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 70,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUCA JUNIORS DE ANDINO

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, el CUCA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Israel Cotts, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Israel Cotts, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Croy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dries Derde va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jānis Kalniņš va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): CUCA va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Jorge Croy va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Omar Roberto Baldaccino es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Canayas RC FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Yaroslav Nuriev era molt més ràpid que el defensa Omar Roberto Baldaccino. Al minut 3, el jugador de Canayas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Yaroslav Nuriev no va ser aprofitada per en Marcos Franchini que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.