Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729444281

Liga 729444281 Información oficial sobre el partido 729444281 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

Amigos de Plaza Colón F.C. Alineación oficial del equipo 'Amigos de Plaza Colón F.C.' en el partido 2 - 4 Los up up Alineación oficial del equipo 'Los up up' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Amigos de Plaza Colón F.C. Alineación oficial del equipo 'Amigos de Plaza Colón F.C.' en el partido 6 - 2 Los up up Alineación oficial del equipo 'Los up up' en el partido
Es un cenizo 6.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amigos de Plaza Colón F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Amigos, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de José Bartolomé Gabbarini per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amigos no perdien la fe, i al minut 90 del partit, João Luiz Rato va marcar el 2 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Faraji Mugisha va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Amigos va ser a punt de marcar al minut 41, quan el seu jugador Faraji Mugisha va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ágoston Szücs de Amigos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Henrik Boussauw que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Los up up

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 en Axel Lecoq va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Amigos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Giovanni Colombari la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Los es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 32.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 71 minuts de joc, 姚 (Yao) 清洋 (Qingyang), corrent com un esperitat, superà primer Kevin N'Dip per velocitat, i després el porter posant el 1 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ben Songao va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Axel Lecoq quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicolás Ércoli, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Axel Lecoq de Los no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vilmos Patkó de Los es va guanyar la targeta groga merescudament.