Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729444056

Liga 729444056 Información oficial sobre el partido 729444056 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

Klimbox Alineación oficial del equipo 'Klimbox' en el partido 1 - 3 Atletico Intermitente FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Intermitente FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Klimbox Alineación oficial del equipo 'Klimbox' en el partido 3 - 4 Atletico Intermitente FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Intermitente FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Klimbox

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Saku Pääkkö trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Klimbox va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 50 que Ahmad Benkhattab no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Klimbox va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Diego González va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ahmad Benkhattab va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Atletico Intermitente FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Wasawat Pengsapha va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a Intermitente l'avantatge per 0 - 2. Jouni Leppimäki en va ser l'anotador.
  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 71, en Wasawat Pengsapha del Intermitente va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Danilo Forte que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible 袁 (Yuan) 景权 (Jingquan) va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Danilo Forte al minut 55, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Jouni Leppimäki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eugen Gorbănescu, però la pilota va topar amb el travesser.