Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729443756

Liga 729443756 Información oficial sobre el partido 729443756 en Hattrick

24.03.2024 22:00:00

Los Perez Buscaglia Alineación oficial del equipo 'Los Perez Buscaglia' en el partido 5 - 0 mifune fc Alineación oficial del equipo 'mifune fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Perez Buscaglia Alineación oficial del equipo 'Los Perez Buscaglia' en el partido 0 - 1 mifune fc Alineación oficial del equipo 'mifune fc' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Perez Buscaglia

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Los Pebes sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Luizão Dantas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Los Pebes va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Oğuz Gürdoğan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Oğuz Gürdoğan va augmentar l'avantatge de Los Pebes a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Los Pebes van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 0 mitjançant en Bassan Paz.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Los Pebes va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Naum Khamitov, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Los Pebes va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Eliseo Uliana va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): Los Pebes van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 52 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Carlos Crisp no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bassan Paz.

mifune fc

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Deivison Ribas de mifune va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.