Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729441987

Liga 729441987 Información oficial sobre el partido 729441987 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

Munchkins F.C. Alineación oficial del equipo 'Munchkins F.C.' en el partido 1 - 3 somos muertos Alineación oficial del equipo 'somos muertos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Munchkins F.C. Alineación oficial del equipo 'Munchkins F.C.' en el partido 2 - 0 somos muertos Alineación oficial del equipo 'somos muertos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Munchkins F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Munchkins prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Ricardo Joaquín Basteiro va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 125 Minuto 49 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 1 el va marcar Väinö Sauramo a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Väinö Sauramo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Albrecht Seßler va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Munchkins va estar a punt de posar-se per davant al minut 60 però João Veríssimo Costa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Paulo Veríssimo Mendes no oblidarà el que li va passar durant el minut 70. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): João Veríssimo Costa va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ricardo Joaquín Basteiro no s'ho podia creure.

somos muertos

Goles Goles

  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): En Adrian Tichie donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 64 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Passaven 69 minuts quan en Salva Merino va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Salva Merino va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ralf Ove, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simone Mascetti.