Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729440422

Liga 729440422 Información oficial sobre el partido 729440422 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

Zelaya City Alineación oficial del equipo 'Zelaya City' en el partido 1 - 1 Pincharrata Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pincharrata Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zelaya City Alineación oficial del equipo 'Zelaya City' en el partido 2 - 0 Pincharrata Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pincharrata Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelaya City

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Carlos María Ruaro va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Zelaya empatava el partit, 1 a 1, al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 21, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Nazareno De Xammar Oro sempre els tira per la dreta i en Carlos Pinto, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 210 Minuto 40 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Nazareno De Xammar Oro quasi empata el partit al minut 40, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Pincharrata Futbol Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pincharrata van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Alejandro Martín Moreno.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Pincharrata van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Ismael Pamplona des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ismael Pamplona al minut 69.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Victorio Alejo Balá de Pincharrata la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Kari Biehl de Pincharrata va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.