Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729428257

Liga 729428257 Información oficial sobre el partido 729428257 en Hattrick

14.04.2024 22:20:00

Levi Garcia Alineación oficial del equipo 'Levi Garcia' en el partido 4 - 1 TSV Sülz Alineación oficial del equipo 'TSV Sülz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Levi Garcia Alineación oficial del equipo 'Levi Garcia' en el partido 2 - 0 TSV Sülz Alineación oficial del equipo 'TSV Sülz' en el partido
Tiene suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levi Garcia

Goles Goles

  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Dorian De Clercq rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Marlon Fearon, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Garcia va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Abhijay Gawai, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Dorian De Clercq de Garcia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Garcia va aconseguir el 4 - 0 quan Kuldeep Podar va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Garcia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kuldeep Podar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dorian De Clercq per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marcus Devieux va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Aabiskar Athavale hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sean Dowe havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gary Eversley de Garcia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TSV Sülz

Goles Goles

  • 154 Minuto 79 (Gol de penalti): El jugador de Sülz Fabian Higginbotham va anotar des dels 11 metres al minut 79, posant el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 35 minuts, el Sülz va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.