Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729416670

Liga 729416670 Información oficial sobre el partido 729416670 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

TheMarkieT Alineación oficial del equipo 'TheMarkieT' en el partido 4 - 5 FC Kaptenniglo Alineación oficial del equipo 'FC Kaptenniglo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TheMarkieT Alineación oficial del equipo 'TheMarkieT' en el partido 2 - 1 FC Kaptenniglo Alineación oficial del equipo 'FC Kaptenniglo' en el partido
Tiene suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TheMarkieT

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rodney Lieuw A Soe era molt més ràpid que el defensa Marcin Szota. Al minut 14, el jugador de TheMarkieT va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Rodney Lieuw A Soe de TheMarkieT va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, TheMarkieT aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Hene Noll va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): TheMarkieT s'avançava al marcador al minut 83, després d'un rebot que va caçar en Rodney Lieuw A Soe per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Giorgio Baiano va deixar a Aeneas Van Hooste assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sebas Jongbloed, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Uğur Azmi va entorpir al marcador d'en Giorgio Baiano per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Barnd Funtan va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giorgio Baiano de TheMarkieT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Kaptenniglo

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Traian Necşescu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): En Rui Alexandre Silva va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 33. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Alexander Kettenburg va aprofitar un error defensiu al minut 42, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Kaptenniglo.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 84 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Alexander Kettenburg marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Kaptenniglo va ser finalitzada des de l'esquerra per Dimitrije Karić al minut 86. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Alexander Kettenburg de Kaptenniglo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el Kaptenniglo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rui Alexandre Silva s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.