Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729416663

Liga 729416663 Información oficial sobre el partido 729416663 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

Borussia Bugeldorf Alineación oficial del equipo 'Borussia Bugeldorf' en el partido 0 - 6 Atlanta Bergumo Alineación oficial del equipo 'Atlanta Bergumo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Borussia Bugeldorf Alineación oficial del equipo 'Borussia Bugeldorf' en el partido 0 - 7 Atlanta Bergumo Alineación oficial del equipo 'Atlanta Bergumo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Bugeldorf

Atlanta Bergumo

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Hilbert Sauerbreij donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hilbert Sauerbreij de Atlanta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 33 de partit.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Ivar Houweling va augmentar l'avantatge de Atlanta a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Armin Grim va augmentar l'avantatge de Atlanta a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ivar Houweling, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Atlanta l'avantatge per 0 - 6. Ivar Houweling en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 9 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 9 en Armin Grim ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Melchior Andeweg el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Atlanta quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Armin Grim va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ivar Houweling després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alain Kruijs va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jimmy Sterk es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.