Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729414085

Liga 729414085 Información oficial sobre el partido 729414085 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

PAKOESTAN FC Alineación oficial del equipo 'PAKOESTAN FC' en el partido 0 - 3 't Hoofd FC Maassluis Alineación oficial del equipo ''t Hoofd FC Maassluis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
PAKOESTAN FC Alineación oficial del equipo 'PAKOESTAN FC' en el partido 0 - 8 't Hoofd FC Maassluis Alineación oficial del equipo ''t Hoofd FC Maassluis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PAKOESTAN FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Luuk Bollen de PAKOESTAN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

't Hoofd FC Maassluis

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): En Tymen Cuigniez va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 33. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Hoofd per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 43. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Tymen Cuigniez. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Nicola Gatta va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Hoofd va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dico Konijn va desviar el xut final de Quentin Ruska després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Claudiu Rişcă. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): François Vernier va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Tobías Feijoo, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Turgay Tennur es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tymen Cuigniez de Hoofd es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tymen Cuigniez va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Hoofd va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.