Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729411001

Liga 729411001 Información oficial sobre el partido 729411001 en Hattrick

07.04.2024 20:00:00

Krimpen United Alineación oficial del equipo 'Krimpen United' en el partido 6 - 0 DoggieTheBest Alineación oficial del equipo 'DoggieTheBest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Krimpen United Alineación oficial del equipo 'Krimpen United' en el partido 6 - 0 DoggieTheBest Alineación oficial del equipo 'DoggieTheBest' en el partido
Tiene un resultado normal 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krimpen United

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Frederik Michiels va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Krimpen.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Denis Olisov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Krimpen.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Krimpen va aconseguir el 3 - 0 quan Christophe Cossard va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Krimpen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Denis Olisov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Christophe Cossard va incrementar l'avantatge de Krimpen amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Denis Olisov va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Krimpen va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Moacir Carlos Pinto va anar a parar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Frederik Michiels gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Avelín Verdeces va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Krimpen la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

DoggieTheBest