Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729410997

Liga 729410997 Información oficial sobre el partido 729410997 en Hattrick

31.03.2024 20:00:00

pizza united Alineación oficial del equipo 'pizza united' en el partido 0 - 2 Krimpen United Alineación oficial del equipo 'Krimpen United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pizza united Alineación oficial del equipo 'pizza united' en el partido 0 - 1 Krimpen United Alineación oficial del equipo 'Krimpen United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pizza united

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dennis van Voorst de united va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dennis van Voorst es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Krimpen United

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del Krimpen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Akash Chawla, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Krimpen per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 80. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Mathieu Le Moullec. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Christophe Cossard de Krimpen, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Sacco Buffel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Thijs Knap, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 219 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Dré Wotte va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Mathieu Le Moullec, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sacco Buffel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Kristoffer Tegstål va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Mathieu Le Moullec de Krimpen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Frederik Michiels es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dré Wotte de Krimpen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.