Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729405170

Liga 729405170 Información oficial sobre el partido 729405170 en Hattrick

24.03.2024 20:00:00

Schaap United Alineación oficial del equipo 'Schaap United' en el partido 1 - 0 FCZONDAGOCHTENDKOTS Alineación oficial del equipo 'FCZONDAGOCHTENDKOTS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Schaap United Alineación oficial del equipo 'Schaap United' en el partido 1 - 1 FCZONDAGOCHTENDKOTS Alineación oficial del equipo 'FCZONDAGOCHTENDKOTS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,7 % 44,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schaap United

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Schaap, atacant per l'esquerra al minut 43, va aprofitar el magnífic llançament de Alois Frassanito per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Domonkos Bakos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Schaap que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Altan Kopuzcu va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Domonkos Bakos, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

FCZONDAGOCHTENDKOTS

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Günther Markovic ja els havia advertit que el porter contrari, en Luciano Vergoossen, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Günther Markovic va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Claudiu Cucu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FCZONDAGOCHTENDKOTS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Stefan Ljungqvist de FCZONDAGOCHTENDKOTS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.