Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729405159

Liga 729405159 Información oficial sobre el partido 729405159 en Hattrick

03.03.2024 20:00:00

Den Groene Baarden Alineación oficial del equipo 'Den Groene Baarden' en el partido 3 - 5 Schaap United Alineación oficial del equipo 'Schaap United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Den Groene Baarden Alineación oficial del equipo 'Den Groene Baarden' en el partido 1 - 5 Schaap United Alineación oficial del equipo 'Schaap United' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Den Groene Baarden

Goles Goles

  • 190 Minuto 14 (Gol de falta): Al 14 minuts, El Baarden va fer el 1-1. En Zsolt Bicski va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Baarden prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Alexandre Baudier va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 135 Minuto 86 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Alexandre Baudier va demostrar la seva experiència quan al minut 86 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 4. És un murri!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Phyo Lin Tun de Baarden la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Schaap United

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Schaap va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Alan Laurisaar va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Satrap Tavanmand de Schaap va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 53, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mickaël Perrocheau es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Alois Frassanito va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 2 - 4 per a Schaap.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Domonkos Bakos va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Schaap va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Justus Siemerink va desviar el xut final de Alan Laurisaar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Alois Frassanito quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Jörgen van Schagen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Justus Siemerink va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Mickaël Perrocheau de Schaap va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.